Escrito por Super User
Categoría:

Encara que a l'americà de pèl curt se'l consideri com una raça de gats originària dels Estats Units, és probable que, abans dels primers colonitzadors, no hagués gats d'aquest estil en els EE. UU. De l'actualitat. Els avantpassats de l'american shorthair van ser els acompanyants dels primers europeus que es van traslladar a Amèrica. Aquests gats eren animals apreciats i que treballaven molt. A la fi i al el cap, havien de mantenir a ratlla les plagues de ratolins i de rates en els vaixells i, més endavant, en els poblats i en les granges.

Escrito por Super User
Categoría:

Aquesta web és especialitzada per saber una mica més sobre raçes de gats, no és una web professional, però amb el fí de ajudar a les persones amb gats

 

 

 

Escrito por Super User
Categoría:

L'origen del nom de raça no té a veure amb el lloc original on aquesta es va desenvolupar, la qual es creu que va ser Egipte, sinó pel fet que el primer "Abisini" exhibit en una exposició a Anglaterra es va portar amb la informació de haver estat importat des d'aquest país, Absinia (avui Etiòpia).

Aquesta raça de gat té un paregut amb un puma, un gat molt lleuger, les femelles arriben a 4 kg i els mascles fins a 5 kg

 

Hi ha 4 tipus de color d’aquest gat que son molt únics:

 

El ruddy o salvatge:aquest és el color original dels abissinis i és semblant a un marró càlid. La base és de color albercoc fosc fins taronja i amb un jaspiat negre. Tots els altres colors procedeixen del salvatge, que també es coneix com Ruddy o tawny.